MEER WETEN OVER

Trouwfotografie

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit jullie leven.
Een dag waar de liefde centraal staat,
een dag waar jullie dierbare vrienden en familie bij elkaar zijn.

Deze dag wil je natuurlijk vastleggen om steeds weer opnieuw te kunnen beleven.
Hier werk ik graag aan mee! Mijn doel met een trouwreportage is om met mijn foto’s
jullie verhaal te vertellen, daarom leer ik jullie graag kennen!

Ik ben benieuwd naar jullie wensen en ik denk graag mee met jullie!

Trouwreportage

Ik hanteer geen pakket prijzen. Maar werk met een vanaf prijs. De meeste mensen boeken een trouwreportage vanaf 8 uur, maar ik begrijp dat elke bruiloft uniek is. Daarom kun je altijd meer of minder uren boeken. Ik denk daarin graag met jullie mee.

Een 8 uur trouwreportage houdt het volgende in:

⁃ 8 uur aaneengesloten fotografie

⁃ Minimaal 300 in hoge resolutie

bewerkte foto’s

⁃ Geleverd op een luxe houten USB

⁃ Binnen 1 week een online preview

⁃ Levertijd 2 maanden

⁃ Mini preview album cadeau

* Extra uren zijn bij te boeken.

De kosten hiervan zijn 150 euro per uur incl BTW.

* Voor reiskosten vraag ik 35 cent per kilometer. Voor locaties in Assen reken ik geen reiskosten.

al te boeken vanaf:

1895,-

BOEK NU

03

02

01

Na afloop

Gedurende de dag

Van tevoren

Na jullie dag gaat voor mij het uitzoekwerk en het bewerken van de foto’s beginnen. Ik stuur jullie binnen 1 week na jullie trouwdag een preview van de dag. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld mooi met de foto’s pronken bij familie en vrienden. Binnen 2 maanden krijgen jullie de rest van de door mij geselecteerde en bewerkte foto’s geleverd op de manier zoals we van tevoren samen hebben afgesproken.

De tijd dat ik bij jullie trouwdag aanwezig ben zal ik mij best doen om zoveel mogelijk te ’blenden’. Ik zal op jullie dag de emoties, sfeer en details op foto vastleggen. En niet te vergeten foto’s van de shoot van jullie samen! De tip die ik altijd mee geef is om voor de fotoshoot in ieder geval 1,5 uur te rekenen. Zo hebben we de tijd om mooie foto’s van jullie samen te maken en kan de fotoshoot ook een ontspannen moment zijn in de dag.

Graag plan ik met jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kan ik luisteren naar jullie verhaal en wensen en kan ik meer van mijn werk laten zien. Naar aanleiding van dit gesprek stuur ik jullie een vrijblijvende offerte op maat. Voorafgaand aan jullie dag zullen we nog contact hebben om concreet alles te bespreken. Uiteraard mogen jullie tussendoor ook altijd met mij contact opnemen bij vragen.

Wat anderen over mij zeggen:

“Wauw!” Dat was het eerste wat mijn man en ik zeiden toen we voor het eerst de foto’s zagen. En eigenlijk zeggen we dit nog steeds. En al onze vrienden en familie ook.

Naast de prachtige foto’s is Anna ook nog eens super enthousiast, meegaand en lief. We voelden ons allebei gelijk op ons gemak bij Anna en we wisten gelijk dat we zouden kiezen voor Laif Fotografie.

Anna maakt prachtige foto's in een heerlijke stijl! Ongedwongen en spontaan, zonder overkill aan bewerken. Tijdens de dag heb ik momenten gedacht dat Anna er niet was, omdat ze niet op de voorgrond is maar zeker aanwezig was en prachtige foto's maakte 😀
We hebben het ook heel gezellig met haar gehad en ze had er ook geen problemen mee om mee te gaan in onze ideeën. Een absolute aanrader!

Anna hebben wij eigenlijk niet opgemerkt tijdens de dag. Het voelde alsof ze één van onze gasten was. We hebben het zeker niet droog kunnen houden toen we de foto's en film terugkeken. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en elke keer als wij de foto's zien zijn we aan het nagenieten van de bruiloft.

— Erwin & Hilja

— Hein & Karin

— Erwin & Noami

Getrouwd in 2022

Getrouwd in 2022

Getrouwd in 2021

Bruiloft Erwin & Naomi

Bruiloft Menno & Tessel