MEER WETEN OVER

Lifestyle fotografie

De tijd vliegt en zit vol met kostbare momenten van connectie. Een mooi moment om hier bij stil te staan. De herinneringen voor later die wil je nu vastleggen. Ik maak graag foto’s van je zwangerschap, pasgeboren kleintje of je gezin.

Dit doe ik op een natuurlijke, pure en ongedwongen manier. De fotoshoot doe ik met alle liefde bij jullie thuis of op locatie. De locatie mogen jullie zelf uitkiezen. Mochten jullie hierbij tips of ideeën willen dan help ik jullie uiteraard graag. Het mooiste vind ik om gebruik te maken van natuurlijk licht. Foto’s maken in de natuur met bijvoorbeeld een dromerige zonsondergang. Of thuis in een persoonlijke sfeer. Het kan allemaal.

Gezin, zwangerschap of

newborn lifestyle shoot

  • 1,5 a 2 uur fotoreportage
  • Max 6 personen. Meer personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden
  • Minimaal 30 in hoge resolutie bewerkte foto’s
  • Preview binnen 1 week in een met wachtwoord beveiligd online Gallery
  • Levertijd 1 maand
  • Geleverd in een met wachtwoord beveiligd online Gallery

INVESTERING

325,-

BOEK NU

Ook een album erbij?

  • Ik maak voor jullie een mooi foto album met de foto’s van de shoot
  • 20 x 20 cm album in een kleur naar keuze of kleur die past bij de shoot.

INVESTERING SHOOT+ALBUM

375,-

BOEK NU

Combinatie zwangerschap & newborn

INVESTERING

Als je kiest voor een combinatie van een zwangerschap- en newborn lifestyle shoot, krijg je naast korting ook een fotoalbum cadeau.

Hierin zijn de foto’s van beide fotoshoots verwerkt in een 20 x 20 cm album in een kleur naar keuze of kleur die past bij de shoot.

550,-

BOEK NU

Wat anderen over mij zeggen:

Wauw Anna, wat een mooie foto's. Ik had de tranen in mijn ogen bij het bekijken,

zo ontzettend mooi!

Heel erg bedankt!

Zowel privé als zakelijk heeft Anna van Laif Fotografie mij (en mijn gezin) op de foto gezet.

Dit doet ze elke keer weer met zoveel passie en eindeloos geduld.

Anna maakt van elke fotoshoot een feestje en levert elke keer weer fantastische foto's!

Wij hadden een zwangerschaps shoot geboekt bij Anna. Mijn vriend zat er, in eerste instantie, eerlijk gezegd een beetje over in… over het poseren dan (hoe moet ik doen, kijken, staan etc.) Maar op de dag zelf was dat helemaal niet zo! Anna is gezellig en gewoon “lekker normaal” waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ze is toegankelijk en heeft humor. Met de foto’s zijn we heel blij! Voor altijd een mooie herinnering aan die bijzonder periode.

— Vasti

— Yvanka bron

— Richard & Annalie

Newborn Lifestyle Salomé

Zwangerschap Wendy