Natuurlijk & Ongedwongen

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit jullie leven.

Een dag waarde liefde centraal staat, een dag waar jullie dierbare vrienden en familie bij elkaar zijn.

Deze dag wil je natuurlijk vastleggen om steeds weer opnieuw te kunnen beleven. Hier werk ik graag aan mee! Mijn doel met een trouwreportage is om met mijn foto’s jullie verhaal te vertellen,

daarom leer ik jullie graag kennen!

Ik ben benieuwd naar jullie wensen en ik denk graag mee met jullie!

8u trouwfotografie

vanaf 1895,-

Ik hanteer geen pakket prijzen. Maar werk met een vanaf prijs. Je kan mij boeken vanaf 8 uur trouwreportage. Dit is uiteraard uit tebreiden naar jullie wensen. Ik denk daarin graag met jullie mee.

- vanaf 8 uur aaneengesloten fotografie

- Minimaal 300 in hoge resolutie bewerkte foto’s

- Geleverd op een luxe houten USB

- Binnen 1 week online preview

- Levertijd 2 maanden

- GRATIS Mini linnen preview album cadeau

BOEK NU

03

02

01

Na afloop

Gedurende de dag

Van tevoren

Na jullie dag gaat voor mij het uitzoekwerk en het bewerken van de foto’s beginnen. Ik stuur jullie binnen 1 week na jullie trouwdag een preview van de dag. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld mooi met de foto’s pronken bij familie en vrienden. Binnen 2 maanden krijgen jullie de rest van de door mij geselecteerde en bewerkte foto’s geleverd op de manier zoals we van tevoren samen hebben afgesproken.

De tijd dat ik bij jullie trouwdag aanwezig ben zal ik mij best doen om zoveel mogelijk te ’blenden’. Ik zal op jullie dag de emoties, sfeer en details op foto vastleggen. En niet te vergeten foto’s van de shoot van jullie samen! De tip die ik altijd mee geef is om voor de fotoshoot in ieder geval 1,5 uur te rekenen. Zo hebben we de tijd om mooie foto’s van jullie samen te maken en kan de fotoshoot ook een ontspannen moment zijn in de dag.

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit jullie leven.
Een dag waar de liefde centraal staat, een dag waar jullie dierbare vrienden en familie bij elkaar zijn.

Deze dag wil je natuurlijk vastleggen om steeds weer opnieuw te kunnen beleven. Hier werk ik graag aan mee!

Mijn doel met een trouwreportage is om met mijn foto’s jullie verhaal te vertellen, daarom leer ik jullie graag kennen!

Ik ben benieuwd naar jullie wensen en ik denk graag mee met jullie!

Wat zeggen anderen over mij:

Anna hebben wij eigenlijk niet opgemerkt tijdens de dag.

Het voelde alsof ze één van onze gasten was.

We hebben het zeker niet droog kunnen houden toen we de foto's terugkeken. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en elke keer als wij de foto's zien

zijn we aan het nagenieten van de bruiloft.

Erwin & Noami

getrouwd in 2022

Roelof & Gerjanne

In mei 2021 zijn wij getrouwd en was Anna onze trouwfotograaf. Wij hadden haar via Instagram gevonden en wij waren erg enthousiast over de foto's.

Na een kennismakingsgesprek met Anna wisten wij zeker dat zij onze grote dag mocht fotograferen.

Wij trouwden in coronatijd, dus het moest allemaal op een andere manier en met minder mensen, maar ondanks dat, was het een prachtige dag en kijken wij nog met heel veel plezier terug naar de foto's en het fotoalbum wat Anna heeft gemaakt.

Anna is erg vriendelijk en stelt je op je gemak. Onze gasten vonden Anna ook een goede fotograaf. Alleen maar positieve reacties dus! Ik zou Laif fotografie zeker aanbevelen!

getrouwd in 2021

Trouwfotograaf met liefde voor ongedwongen momenten.

Mijn naam is Anna, het gezicht achter Anna Visser Fotografie.

Ik woon in Assen samen met mijn leuke, lieve en creatieve man Sjoerd. We hebben drie prachtige dochters; Sera, Zoë en Isa en een ondeugend klein hondje genaamd Mojo.

Ik kan genieten van een goede cappuccino, een thee-avond met vriendinnen, lange niets hoevende zomeravonden, op pad gaan met onze veel te kleine gepimpte retro caravan uit de jaren 60 en natuurlijk ‘last but not least’ fotografie!

Ik heb een passie voor Trouwerijen, Families, Zwangerschap en Newborn fotografie. Kortom, de liefde vieren en de connecties tussen mensen in het leven.